Whatsapp butiran berikut untuk respon pantas:
Nama:
Lokasi:
Tarikh dan masa pick up:
Jenis cheese tart: (plain / montok / hantaran)
Kuantiti pcs: (16 / 25 / 49)
Pilihan design: (warna / tema / deko fondant)
Delivery: (perlu atau tak)
TERMA DAN SYARAT:
1) Cover sekitar kawasan Pagoh / Muar
2) Tempahan perlu dibuat sekurang-kurangnya 3 hari sebelum tarikh pick up
3) Tempahan besar (kuantiti banyak / kek 2 tingkat) perlu 2 minggu sebelum tarikh pick up
4) Last minit order (kurang dari 2 hari) dikenakan extra caj 20%
5) Khidmat penghantaran disediakan dengan caj berpatutan
6) Deposit 50% perlu dijelaskan untuk mengesahkan tempahan.
7) Sebarang pindaan tarikh atau tempahan boleh dibincangkan mengikut kesesuaian. Namun sekiranya tempahan dibatalkan, deposit tidak akan dipulangkan.
Sebarang pertanyaan / tempahan boleh klik di sini whatsapp link sini --> https://amybakingstudio.wasap.my/
CHEESE TART
Cheese Tart Biasa |
Cheese Tart Biasa (design simple)
16 pcs - RM20
25 pcs - RM30
49 pcs - RM56
Cheese Tart Biasa (custom design) |
Cheese Tart Biasa (custom design)
16 pcs - RM24
25 pcs - RM37
49 pcs - RM72
Cheese Tart Montok (plain) |
Cheese Tart Montok (plain)
16 pcs - RM26
25 pcs - RM40
49 pcs - RM76
Cheese Tart Montok (Custom Design) |
Cheese Tart Montok (plain)
16 pcs - RM29
25 pcs - RM45
49 pcs - RM86
Cheese Tart Montok Hantaran |
Cheese Tart Montok Hantaran |
Cheese Tart Montok (hantaran) - tertakluk pada design
16 pcs - harga bermula dari RM39
25 pcs - harga bermula dari RM55
49 pcs - harga bermula dari RM96
=====================================
Whatsapp butiran berikut untuk respon pantas:
Nama:
Lokasi:
Tarikh dan masa pick up:
Jenis cheese tart: (plain / montok / hantaran)
Kuantiti pcs: (16 / 25 / 49)
Pilihan design: (warna / tema / deko fondant)
Delivery: (perlu atau tak)
Whatsapp butiran berikut untuk respon pantas:
Nama:
Lokasi:
Tarikh dan masa pick up:
Jenis cheese tart: (plain / montok / hantaran)
Kuantiti pcs: (16 / 25 / 49)
Pilihan design: (warna / tema / deko fondant)
Delivery: (perlu atau tak)
No comments:
Post a Comment